Welkom bij Steenwijks Boekhuys
 

Thuisbezorging:

Door de coronacrisis hebben we besloten ook te gaan bezorgen in Steenwijk. Dit doen we op de volgende manier:

  • Bel (0521-512089) of mail (info@boekwinkel.com) uw bestelling
  • We bezorgen de bestelling dezelfde dag tot 21.30 uur (geef aub aan wanneer u eventueel niet thuis bent)
  • Afrekenen kan uitsluitend met Pin
  • Wanneer u op onderstaande BLZ-logo drukt, dan komt u ook onze site. U kunt hierop ook controleren of we een bepaalde titel op voorraad hebben
  • U kunt ook op genoemde site uw bestelling laten bezorgen (dit werkt hetzelfde als bij BOL.com)


Wij zijn dé zelfstandige boek- en kantoorvakhandel van Steenwijkerland. Naast een ruim assortiment in onze winkel bieden we ook de mogelijkheid om online te kunnen shoppen.

 

Boeken bestellen? Vóór 23:00 uur besteld - de volgende dag bij u in huis

Kantoorartikelen bestellen? Voor 16:00 uur besteld - de volgende dag in huis.

Onze Libris/BLZ boekwinkel biedt een breed assortiment aan algemene boeken. Daarnaast leveren we op bestelling ook studieboeken voor elke gewenste opleiding in Nederland. Naast kinder- en jeugdboeken, kookboeken, spanning en literatuur hebben we ook een mooi assortiment steekboeken. Via bovenstaand BLZ-link kunt u boeken (en e-books) bestellen, en thuis laten bezorgen, of afhalen in onze winkel aan de Oosterstraat in Steenwijk. U kunt ook betalen met boekenbonnen op deze webwinkel.

Net als bijna 200 andere zelfstandige kantoorvakhandelaren laten wij graag zien dat we aangesloten zijn bij Quantore. Quantore zorgt al bijna 100 jaar voor slimme inkoop en excellente logistiek, zodat wij ons volledig kunnen richten op deskundig advise en persoonlijke service. U profiteert dus bij ons van het beste van twee werelden! Dankzij de intensieve samenwerking met Quantore kunnen we onze prijzen laag houden en leren we iedere dag beter in te spelen op de wensen van u, onze klant.Maak een keuze uit ruim 23.000 artikelen en laat u inspireren door de tips van onze medewerkers. 

Sinds november 2019 hebben we onze vertrouwde plek aan de Markt in Steenwijk verlaten, en zijn we verhuisd naar Oosterstraat 4-6. We hebben onze beide winkels (samen met voormalig Primera Scholten) samengevoegd tot één grote winkel, met veel meer ruimte en een prachtig assortiment. Zowel boeken, tijdschriften, cadeaukaarten loterijen, tabak en gemak zijn verkrijgbaar in onze nieuwe winkel.

Daarnaast hebben we regelmatig acties en aanbiedingen, organiseren we lezingen en tal van andere activiteiten. Alle informatie hierover vindt u op deze site.

Kennis maken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel.